home camperinfo contact english

     Camperbouw Holland is een handelsnaam van CB Camper Bouw B.V.              Telefoon: 0174 - 31 00 85                                      E-mail: info@camperbouw.nl

TRUCKINNOVATIE


In het bedrijfsleven kunnen er soms bijzondere wensen zijn. Er is behoefte aan een speciaal produkt dat niemand zo op de plank heeft liggen. Een maatwerk produkt, aangepast aan uw eisen en toegepast op de functie binnen uw bedrijf.


Als kampeerautobedrijf, gewend om op maat en naar wens te bouwen, kunnen wij u dat produkt wellicht leveren. In ons ruim 30-jarige bestaan hebben we al heel wat speciale wensen vervuld en is onze slogan 'Sterk in Speciaal Werk' al door velen als juist bevonden.












Ook voor het bedrijfsleven is er veel ' speciaal werk' geleverd. Klik op onderstaande foto om een album met enkele voorbeelden hiervan te bekijken.














Maar ook de 'gewone' betimmeringen verzorgen wij, zoals:








Ook op vrachtwagen-gebied wordt er veel uitgedacht en ontwikkeld. Zo is speciaal voor de Mercedes Actros slaapcabine een ruime bovenkast ontwikkeld, die het comfort voor de chauffeur aanzienlijk verbetert.

Maar ook het aanpassen van bedconstructies behoort tot de vele opties.













Voor chauffeurs die zich zoveel mogelijk zelf willen redden onderweg en van hun cabine een echt thuis willen maken, kan deze omgebouwd worden tot (mini) camper.



























































Heeft u dus bijzondere wensen, dan denken wij graag met u mee, zodat uw wens of die van uw klant ook in vervulling kan gaan.

truckfoto
casco's 4x4 campers complete inrichtingen truckinnovatie racesport